Rødvin Til And

Hvor Feire Nyttår I Norge

Ulempen er flypriser. Rundt 9000 kroner skal Lufthansa ha for å fly hit – og det via Canada (! ). Ja, man kan reise billigere på julaften, selvsagt, men jeg er hakket for glad i norsk ribbe og akevitt til at det kommer til å skje. Singapore Foto: Flickr/ Sacha Fernandez Singapore har toppet Lonely Planets lister over beste steder å reise i et par år nå. Bystaten skal visstnok være en aldri så liten kulturell bombe, og et veldig interessant møte med både nytt og gammelt. Her finner du spor fra det fjerne østen samt bevis på at vi er i 2015 ved blant annet det spektakulære Marina Bay Sands Hotel. Singapore skal visstnok by på et helt vilt fyrverkeri-show nedi nettopp Marina Bay – og fyrverki-show vokser man jo aldri i fra. Flypriser? Ca 7000 kroner med Qatar. Spiselig. Praha Foto: Flickr/ Miroslav Petrasko Europa kan også by på, for meg, ukjent territorium. Jeg har aldri vært i Praha, men har hørt av flere at det er en fantastisk flott by. Internett kan informerer meg om at man feirer nyttår her omtrent som man gjør hjemme i Norge; halvparten booker bord på restaurant, spiser, drikker og går ut ved midnatt – den andre halvparten går fra pub til pub og går ut ved midnatt de også.

  1. Hvor feire nyttårsaften i norge
  2. Feire nyttårsaften i norge
  3. Hvor fire nyttår i norge
  4. Feire nyttår i norge

Hvor feire nyttårsaften i norge

Jeg har alltid ment at nyttårsaften er et eneste stort antiklimaks. Derfor tenker jeg at man skal feire et annet annet sted enn i Norge i år. Men hvor? Nyttårsaften i Norge. En av to ganger i året man får brukt dressen. Helt uten grunn, egentlig, for man er stort sett samlet med noen venner der man drikker øl, spiser kalkun, drikker mer øl, spiser dessert og åpner en altfor tørr champagne ved midnatt. Så står man ute og fryser tærne av seg for å se på de fjorten rakettene som sendes opp i nabolaget, og deretter drikker man enda mer øl før man våkner opp 1. nyttårsdag med en altfor kraftig hodepine. For en start på det nye året! Men i år blir det annerledes. Da har jeg et ønske om å forlate Norge og prøve noe nytt. Hva, vet jeg derimot ikke i skrivende stund. Noen alternativer har likevel slått meg: Hongkong Foto: Flickr/ Mike Behnken Kanskje det som frister mest. Byen, som nå er en del av Kina igjen, rommer drøyt sju millioner innbyggere og verdens travleste havn. I tillegg har den en spektakulær skyline, og jeg innbiller meg at nyttårsrakettene her er noe mer spenstig enn det man får her hjemme.

Feire nyttårsaften i norge

Hvor fire nyttår i norge

Det var jo tross alt kineserne som fant opp både kruttet og fyrverkeriet, var det ikke? Man skulle vel heller ha feiret kinesisk nyttår, kanskje, men det er ikke før i februar, og da må jeg på jobb. Dessverre. Å fly hit er eller ikke spesielt ugunstig. SAS flyr hit for under 6000 kroner. Tokyo Foto: Flickr/ Moyan Brenn Tokyo i annerledeslandet Japan har alltid fristet. Japanerne vet å slå på stortromma ved behov, og da er vel det å feire nyttår her noe helt spesielt? Etter å ha gjort litt research ser jeg at mye i denne byen er stengt rundt nyttår, og da er det kanskje liten vits i å reise så langt bare for å si "Yoi otoshi o! "(godt nyttår på japansk). Til tross for at Tokyo ligger på andre siden av jorda, kan du faktisk komme deg hit for rundt 6000 kroner – også dette med SAS. Cuba Foto: Flickr/ Bud Ellison Cuba har alltid stått på bucketlista mi. Nå begynner jeg også å tro at jeg har litt dårlig tid med tanke på å oppleve det originale Cuba, da de har blitt venner med USA igjen. Få ting hadde vel vært bedre enn å feiret nyttår med en liten salutt ombord på en seilbåt ved Cayo Largo, eller i fargerike Trinidad akkompagnert av ekte cubanske rytmer – og kanskje til og med en sigar?

Feire nyttår i norge

  • Leie av campingbil
  • Svensk norsk valuta
  • Norge freezer
  • Hvor feire nyttår i norge på
  • Hva er et spekter
  • Beregn avstand mellom byer
  • Slik bruker du Snapchat-minner (slett og lagre) - geekmarkt.com
  • Hva er feber hos baby bed
  • Her er oversikten over alle Black Friday-tilbudene! Black Friday - Nettavisen
  • Spilte verdens lengste kamp - Sport - Klar Tale
  • Bli kvitt 5 irriterende valker | Iform.nu
  • Hvor feire nyttår i norge
  1. Hvor mye er minstepensjon 2015 cpanel
  2. Gravid uke 12 ultralyd 1
  3. Hotell oppdal
  4. Sylvi listhaug kristen
  5. Julepresangen alf proeysen
  6. Weekday norge nettbutikk
  7. Lefdal oslo sentrum 1
  8. Toyota auris hybrid stasjonsvogn test series
  9. Matvarer med magnesium acid
  10. Den norske skiskole
  11. Dennis vareide rettssak
  12. Neste sommer innspilling park
  13. Oslo til lofoten
avinor-værnes-avgang
Tuesday, 27-Dec-22 20:50:22 UTC