Rødvin Til And

Snowboard Norske Utøvere | Snøbrett – Store Norske Leksikon

Norske Tiril Sjåstad Christiansen er skadet og har mistet hele sesongen. Hun håper å være tilbake til neste sesong, da det også er OL på programmet. Se hele lista over inviterte utøvere på X Games' offisielle side. Fire dager med skifest X Games Hafjell går av stabelen fra 8. til 11. mars i år. Onsdag 8. mars er det kvalifisering i slopestyle snowboard og slopestyle ski, med gratis inngang på arenaen. Torsdag er det kvalifisering til Big Air Snowboard, mens det er finale i slopestyle ski for kvinner og menn senere på kvelden. Fredag er det kvalifisering til Big Air ski og finale i slope style snowboard for begge kjønn. Lørdag avsluttes det hele med finale i Big Air Snowboard og ski. Lyst til å diskutere? Lik Dagbladet på Facebook Sport

Movie

Snøbrett. Terje Håkonsen i halfpipe under NM 2000. Bildet er hentet fra papirleksikonet Store norske leksikon, utgitt 2005-2007. Snøbrett er en bred plate av kunststoff med trekjerne og metallkanter til snøkjøring, en slags ski. Man står nesten sidelengs på brettet og svinger ved tyngdeoverføring. Avhengig av bruksområdet er snøbrett 1, 1–1, 9 meter lange og 14–34 centimeter brede, med mer eller mindre innsving på midten. Alle brett er oppbøyde foran, mange også bak. Brett for fristilkjøring er korte med tupper i begge ender, mens brett for frikjøring i bakker eller løssnø er lengre og stivere. Alpine brett har tupp bare foran, stor innsving på midten og er ofte asymmetriske. Bindinger og sko for fristilkjøring er relativt myke, mens man i alpin kjøring bruker stive sko og faste platebindinger. Øvelser I fristil bedømmes kjøringen av dommere. Halfpipe kjøres i en jevnt hellende og rett bane formet som en bred U med bratte vegger (loddrette på toppen). Man kjører nedover banen fra vegg til vegg og utfører kunstferdige og akrobatiske momenter i luftige hopp over veggen når man snur.

  • Norske nook
  • Norske fjorde
  • Norske designer
  • Norske språk
  • Snowboard norske utøvere pictures

Video

KINA-STOPP: Snowboarder Silje Norendal må droppe planen om å delta i X Games Kina på grunn av coronaviruset. Bildet er fra OL i Pyeongchang for to år siden. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Silje Norendal (26) og Marcus Kleveland (20) er blant snowboard-stjernene som stoppes av coronaviruset: X Games i Kina om tre uker er utsatt på ubestemt tid. – Ja, vi fikk beskjed i går. Det er kjipt, det er det første (vinter) X Games i Kina. Jeg hadde gledet meg og var forberedt på å dra dit. Men vi begynte å snakke om det i forrige uke, om hvor skummelt det er, sier Silje Norendal. Hun, Marcus Kleveland, Ståle Sandbech og Mons Røisland – som sist helg vant sølvmedalje i slopestyle i X Games i Aspen – skulle alle ha deltatt i X Games Kina i Chongli-distriktet ved byen Zhangjiakou – snaut hundre mil fra coronavirusets episenter Wuhan – 21. til 23. februar. les også Røisland etter X Games-sølv: – Skjelven og målløs Utsettelsen rammer også Norges beste freeski-utøvere. Silje Norendal forteller at det i e-posten fra X Games til utøverne som er invitert til konkurransen i Kina sto skrevet at beslutningen om å utsette det inntil videre var konfidensiell.

kakekrigen-2016-deltakere
Tuesday, 27-Dec-22 20:06:22 UTC