Rødvin Til And

Elgkjøtt Til Salgs - Haki Stillas Til Salgs

Hjortekjøtt, kvalitet og kultur Velkommen til Siljanhjort. Vi driver hjorteoppdrett i Siljan, og tilbyr hjortekjøtt og elgkjøtt, samt foredlede produkter av hjort og elg. Kortreist og sporbar mat av ypperste kvalitet. Alt kjøtt er kontrollert og godkjent av mattilsynet. I tillegg så har vi et topp moderne viltslakteri, hvor vi tilbyr leieskjæring og pakking av kjøtt. Bestilling av kjøtt gjøres via kontaktskjemaet eller pr teleforn, 97612282 Juli 2019 Vårt siste nyhetsbrev, nytt kommer medio september Bestillinger for høsten 2019. Vi har en stor etterspørsel og mange faste kunder. Vi tar i mot bestillinger for høsten nå. Mange kjøper det samme hvert år og vi prøver å holde orden på dette. Er det endringer fra forrige års bestilling vil vi gjerne ha beskjed, og vi vil også gjerne ha beskjed om bekreftelse på at tidligere bestillinger opprettholdes. Ingen bestilling er for liten. Priser høsten 2019 Hjort: 196/kg Dåhjort 196/kg Reinsdyr (kalver) 204/kg Elg: Vi pakker elg i samarbeid med Fritzøe skoger, 15 kg- 2250 kr, 30 kg -4250 kr Stykningsdeler se prisliste på Bestillinger og bekreftelser sendes.

  1. Gruvene på røros
  2. Gmat og
  3. Brukt gitar til salgs
  4. Volkswagen california til salgs
  5. Elgkjøtt til salgs hedmark
  6. Elgkjøtt til salgs 6
  7. Elgkjøtt til salgs 5
GRAVET HJORT Gravet kjøtt er eksklusivt, smakfullt og svært enkelt å lage. Rent kjøtt gjerne fileter, gnis inn med like deler sukker og salt samt krydder etter ønske. Kjøttet legges i en plastposeunder et lett press og oppbevares minst 24 timer i kjøleskap før det kan spises. DETTE TRENGER DU: 1 Hjortefilét (ca 2 kg) SALTBLANDING TIL GRAVET KJØTT: 30 gram salt 30 gram sukker 10 gram hvit pepper 10 gram einebær, knust 2 bunter løpstikke, fersk SLIK GJØR DU: Ha saltblandingen i en plastpose Legg i kjøttet i krydderposen, rist og bland krydderet godt inn i kjøttet Legg posen i en passende form med lett press over Sett det krydrede kjøttet inn i kjøleskapet Grav i minst 24 timer gjerne 2 til 3 dager Husk å snu på kjøttet en gang i døgnet SERVERING: Skjær kjøttet i pene skiver og beregn ca. 100 gram per person
brukt gitar til salgs

I 2019 har vi gleden av å tilby et utvalg førsteklasses viltkjøtt og Luksushonning uten bismak til aksjonærer, ansatte, venner og kjente av Kistefos. Produktene er profesjonelt videreforedlet og godkjent av mattilsynet. Vi vil i år spesielt fremheve: Smaksrik bratwurst, 100% økologisk. Elghjerte. Stekes som biff med peppersaus. Elgkalvelever. Svinestek, medisterfarse og koteletter av økologisk gris fra Flatlien Gård i Søndre land. Spør oss gjerne om andre ting dere skulle ønske. Kontakt oss Priser for årets viltkjøtt og andre produkter: Elgkjøtt Indrefilet av elg 629 kr/kg Ytrefilet av elg 0. 5-2 kg 519 kr/kg Spekepølse av elg 219 kr/kg Elgbiff 0. 5- 2 kg 359 kr/kg Steik av elg, surret 1-3 kg 289 kr/kg Produkisjonkjøtt av elg tartarkvalitet 500 gr pk 95 kr pk Produksjonskjøtt 500 gr pk 75 kr pk Bratwurst av elg 189 kr/kg Grytekjøtt av elg 269 pr/ kg Elgkarbonader 0. 8 kg pakke 189 pr/kg Elgsalami med Trøffel (ca 0. 3 kg/stk) 169 pr stk Elghjerte 0. 3-0. 7 kg 249 pr kg Elgekalvelever 0.

Jeg bruker da en fordelig på ca 40% kjøttdeig, 10-15% biffkjøtt og resten småkjøtt og stek. Ikke noe problem med omsetning til den prisen! olafen Elgkjøtt til 70-80kr pr kg i slaktevekt er normale priser fra jaktlag. Skal du ha det ferdig oppdelt og vakumpakket. Er 130-140 normal pris. Dette er priser som jeg kjenner til fra de fleste jaktlagene i Hedmark. Join the conversation You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Elgkjøtt fra Dullum Slakteri Spesialtilbud på 8, 5 kilos elgpakke Kr. 199, - pr kg Denne består av ca: 3 kg grytekjøtt, 3 kg steik, 1, 5 kg biff og 1 kg ytrefilet. Spesialtilbud på 5 kilos eske med kvernet elgkjøtt Kr. 695, - pr pakke (kr 139, - pr kg) Denne består av 10 x 500 gr pakker. Vi har fått inn masse fin elg fra trønderske skoger og har rikelig tilgang på ferskt elgkjøtt fremover i oktober. Om høsten selger vi ferskt kjøtt fra oktober til nærmere jul, deretter har vi som målsetting og alltid ha viltkjøtt på lager til den som trenger det. Alle priser er inkl mva hentet på Sutterø med betaling kontant eller på vår terminal. Du bestiller og vi varsler når det er klart for henting. Ulike typer biffer og fileter, ferskt og ferdig modnet. Varetype Pris pr kg Indrefilet 439, - Ytrefilet 379, - Biff (mørbrad eller flatbiff) 259, - - Steik surret 199, - Grytekjøtt u/bein 179, - Kvernet elgkjøtt 500 gr 149, - Hjortekjøtt fra Dullum Slakteri: Vi tilbyr hjortekjøtt tilsvarende ett 1/2 hjorteslakt.

Som nevnt her er den prisen for reint kjøtt ferdig kutta og vacumpakka. Jeg tar 150 per kilo når det er sånn. utgiftene til slakter er 19kr kiloen og så blir det mye kilo som forsvinner fra slaktevekt til ferdig pakka. Jeg har sånn grovt regna meg frem til at 75kr kiloen slaktevkt for halvt dyr, og 150kr kiloen for 10kg pakninger ferdig vacumpakka fra slakter, går opp i opp. Spesielt når man tenker på all kjøringa og jobben det er ved å selge 10kg pakninger. Ferdig oppmalt og vacumert kjøttdeig til 120, - kr pr. kilo er ikke noe problem å bli kvitt her hvor jeg bor i hvert fall. I tidligere tider var det mye dårlig slakting og partering, og dette medførte lave priser på storviltkjøtt. Har inntrykk av at de i dag som selger ferdig partert og pakket kjøtt, har mye stolthet i det å levere fra seg kun beste kvalitet. Slik er det i allefall med meg selv. Og da forventer jeg god pris på det jeg selger. 150kr pr kilo for renskåret vakumpakket kjøtt i 10 kg pakning er minstepris jeg selger for.

elgkjøtt til salgs 40 elgkjøtt til salgs 10

Spikkeland Viltslakteri ligger i Finsland øverst i Songdalen kommune, i 2020 Kristiansand kommune. Spikkeland Viltslakteri ble startet i 2000 og er en familiebedrift. Bedriften er godkjent av Mattilsynet og vi har det ovale stempelet. Vi ble også nylig med i lokalmat/matmerk. Hovedsesongen vår er fra september tom. desember. I denne perioden slakter og parterer vi ca. 180 elg, 100 hjort, 40 reinsdyr og en del rådyr. En del av kjøttet går tilbake til jegerne men i 2018 hadde vi ca. 8 tonn elgkjøtt, 2 tonn hjortekjøtt og en god del rein og rådyrkjøtt for salg. Produktene vi har for salg er, kjøttdeig, produksjonskjøtt, surret stek, surret rundstek, flatbiff, ytrefilet og indrefilet av både elg, hjort, rein og rådyr. Vi skjærer også andre ting på bestilling som suppekjøtt av høyrygg og nakke, mørbrad mm. Alt er vakuumpakket og merket. Spikkeland Viltslakteri kjøper også mye viltkjøtt, fortrinnsvis hele dyr. Hvordan du går frem når du skal selge et dyr ser du under fanen informasjon. Spikkeland Viltslakteri har godkjenning på nedskjæring av storfe, småfe og gris.

ruter-selvkjørende-busser
Tuesday, 27-Dec-22 20:26:14 UTC