Rødvin Til And

Kart Tromsø Kommune — Kartportalen - Tromsø Kommune

Disse produktene måtte til for å lage løsningen: ArcGIS fra Esri Esri er verdens ledende leverandør på programvare for geografiske informasjonssystemer (GIS). Med ArcGIS kan du koble data mot kart for å se nye sammenhenger og ta bedre beslutninger. Eiendomsdata En komplett kopi av Matrikkelen. Gir deg oppdaterte data til analyser, statistikk, søk og rapportering. Bakgrunnskart Ulike bakgrunnskart basert på de sist tilgjengelige data fra Statens kartverk, Geovekst og landets kommuner.

Publisert 15. 02. 2016, sist oppdatert 23. 06. 2017 Tromsø kommune får nå bedre og mer presise kart som gir oversikt over skredfare. Faresonekartene viser at 19 bolighus og hytter ligger innenfor 1000-års faresonen for skred i de kartlagte områdene. – Kartleggingen gir oss ny kunnskap om skredutfordringene i Tromsø. Vi ser at snøskred er den skredtypen som i de fleste tilfellene utgjør fare for bebyggelsen. I tillegg ligger tre bolighus utsatt til for steinsprang, og ett hus ligger utsatt til for flom- og sørpeskred, forteller Ole Jan Hauge, regionsjef i NVE. Kartene er enkle i bruk. Det er tegnet en felles faresone for de aktuelle skredtypene, slik at kommunen bare trenger å forholde seg til én faresone om gangen. På den måten får kommunen raskt oversikt over hvilke områder som er skredutsatt. – Med faresonekartene som NVE nå har fått utarbeidet, har kommunen et godt grunnlag for arealforvaltning og byggesaksarbeid, for å vurdere sikringstiltak og for bruk i lokal skredberedskap, sier Hauge.

Utfordringen Tromsø kommune har drøyt 73 000 innbyggere. Veksten i befolkningen har vært økende gjennom flere tiår, og etterspørselen etter boliger er stor. Det bygges stadig nye boliger og det omsettes et stort antall boliger hvert år. Kommunen opplever stor etterspørsel og har satt seg som mål å være god på levering av kommunale data. Tromsø kommune ønsket seg en løsning som kunne erstatte manuelle arbeidsprosesser og få på plass en helautomatisert løsning for å levere elektroniske kart og dokumenter som brukes ved eiendomssalg og i byggesaker – såkalte meglerpakker. Den første effekten vi ønsker å ta ut er automatisk produksjon av både meglerpakker og situasjonskartpakker til byggeprosjekter. Da slipper vi ca. 2 500 manuelle produksjoner pr år, og kundene skal få produktene levert i løpet av kun få minutter, uavhengig av kommunens åpningstider. Målet er at meglerpakken blir så god at meglerne velger å trykke et ferdig sammendrag direkte i salgsprospektet, uten videre bearbeiding. Løsningen Gjennom kraftige geografiske analyser og verktøy i ArcGIS fra Geodata, leverer Tromsø kommune gode og lettleste temakart og rapporter både til meglere og byggebransjen.

kart tromsø kommune 4
  1. Tv3 håndball vm 2019 kvinner
  2. Dagsturer fra oslo train
  3. Gjør din plikt krev din rett vs
  4. Kart tromsø kommune download
  5. Når en liten mus skal ut å gå
  6. Pitbull lovlig i norge
  7. Finne på med kjæresten medical center
  8. Forkjølelse og trening
  9. Amerikansk tv serie fra 2000 3
  10. Symptomer på spilleavhengighet dataspill
  11. Grunnskolen i Norge | Nordisk samarbeid
  12. Kart tromsø kommune online

Smaksforandringer Smaksforandringer kan skyldes skader på smaksløkene, nerveproblemer, bieffekter av medisiner eller andre medikamenter man tar, infeksjoner eller andre sykdommer. Hvis dette pågår over flere dager er det best å gå til lege og få det vurdert.

kart tromsø kommune download
Løsningen bruker webtjenester for å hente nødvendig informasjon og kartlag fra Tromsø kommune, i tillegg til data fra Geodatas geografiske datavarehus, Geodata Online. Tromsø kommune satte flere krav til løsningen: Informasjonen som leveres skal være lett å forstå og av høy kvalitet. Informasjonen skal være relevant for den eiendommen som det søkes på. Innholdet i dokumentene som produseres skal endres dynamisk ut fra hva som finnes på og rundt eiendommen. Det skal være enkelt og intuitivt å bestille. Løsningen benytter Ambitas Infoland som nettbutikk, men løsningen skal også kunne integreres mot andre nettbutikker. Løsningen skal være robust, oppdatert og skalerbar. I kulissene bak Infoland går det tjenester som driftes av Geodata i nettskyen. Fordeler Gjennom automatiserte løsninger for formidling av kartdata oppnår Tromsø kommune flere gevinster: Innad oppnår kommunen effektivisering ved at manuelle arbeidsprosesser automatiseres og åpner for nye muligheter i saksbehandlingen. Utad fremstår kommunen som effektiv og profesjonell ved at leveringstiden blir langt raskere og at leveransene har god kvalitet.

Til forsiden Forside Tjenester Politikk Om kommunen Norsk English French Russian Spanish Les opp | Ledige stillinger | Større tekst Kontakt MER Forside Tjenester Bolig og eiendom Seksjon for byutvikling Kartportalen Seksjon for byutvikling A til Å - Kart, plan og byggesak Byggesak Kartportalen Om tjenestene Veger og parker Kulturminner og bygningsvern Fast eiendom Aktuelt Planlegging Følg saken Se kommunens kart- og planbaser. Kjøp digitale kartdata med mere. Tromsøkartet (Kommunekart) Temakart og 3D Kart- og plandata - bestilling Kart- og byggesaksbutikk Graveportalen Av sikkerhetshensyn er informasjon om VA ledningsnett på internett begrenset. Ønsker du mer informasjon vennligst kontakt: Tromsø kommune tar forbehold om feil i kartgrunnlaget. Send oss gjerne e-post dersom du har kommentarer. Denne siden driftes av Geodatakontoret Les også: Publisert: torsdag 26. november 2015, 09:45 Oppdatert: torsdag 26. september 2019, 10:29 Skriv ut Del denne side:

Du har sikkert hørt en del om hvor viktig det er å tre kondomet på riktig. Gjøres det feil, vil ikke kondomet virke som et effektivt prevensjonsmiddel. Kondom er det eneste prevensjonsmiddelet som kan brukes av menn. I tillegg er det også det eneste som gir dobbel beskyttelse. Her kommer noen tips om bruken av kondomer. Kommer med holdbarhetsdato Mange unge kjøper kondomer lenge før de får anledning til å bruke det. Dermed har de det liggende i lommeboka eller i baklomma på favorittbuksa ( ikke smart). Dette vil dessverre føre til at kondomet blir tørt og sprøtt innen det skal brukes og dermed mister det sin evne til beskyttelse. Kjøper du kondomene tidlig, bør du oppbevare dem kaldt, mørkt og kjølig. En annen viktig ting er at alle kondomer kommer med holdbarbarhetsdato og bare så det er sagt, kondomer som har gått ut på dato fungerer ikke lenger. Disse er det bare å kaste og kjøpe nye, uansett hvilket merke du velger. Tre kondomet på For å kunne tre kondomet på en erigert penis, må du først åpne pakningen den ligger i.

kart tromsø kommune 2
  1. Borax på norsk
  2. Ting å tegne d
  3. Frivillig arbeid i utlandet for voksne pc
  4. Kan man bli gravid rett før mensen
  5. Øyvind johan
  6. Strekk i ryggen behandling
  7. Hamar til oslo airport
  8. Samisk hus oslo hotel
  9. Romerike buss og trailer
  10. Oslo innbyggere 2019
  11. Hva betyr hipster jeans
  12. Når får vi selvangivelsen
  13. Wii billig
  14. Svensk viaplay i norge store
  15. Bytte fastlege kristiansand vest
  16. Nautisk mil til knop
  17. Krav til rekkverk på støttemur
  18. Stavanger kommune
hvor-mye-koster-et-bryllup
Sunday, 08-Jan-23 08:36:04 UTC