Rødvin Til And

Det Skjer Trondheim

Få tips og triks om de små og store detaljene som tar hjemmebrygging til et nytt nivå. Galleri Ismene Galleri Ismene, etablert høsten 1982, er et galleri for ledende norsk og internasjonal nutidskunst. Foruten løpende separatutstillinger, utgir galleriet grafiske editioner og mappeverk. Galleriet har tatt initiativ til etablering av flere grafikklubber. KURS I ØLBRYGGING Lær ølbrygging med kursholdere utdannet ved Bryggerihøyskolen i København, noe som gjør at du er i de beste hender. Presentasjonsvegring? Får du hjertebank og mister stemmen når du må snakke i forsamlinger? Her er kurset for deg. Talekurs for "vettskremte" holdes i de største byene i Norge, og opplegget har hjulpet tusenvis til å overkomme sin frykt for å ta ordet i forsamlinger. Trondheim Craft Beer Tour Ølsmaking, guidet tur og bryggeribesøk Et nettsted med oppdatert informasjon om arrangementer i Trondheim. Les mer

  1. Hva skjer trondheim
  2. Weather
  3. Hva skjer i Trondheim | Byguiden.no
  4. Airport

Hva skjer trondheim

Les mer på! Kulturskolefest 2019 Hvor: Rundt omkring i hele byen Når: Hele helga Trondheim kommunale kulturskole inviterer for 9. gang til Kulturskolefest. Rundt 4000 elever fyller byen med en mengde konserter, utstillinger og forestillinger. Blåserne inviterer til fest på Sverresborg museum, strykerne til Rosenborg skole, bandgjengen til Byåsen skole, visuell kunst til sommerutstilling på Galleri KiT for å nevne noe. Les mer om progammet på Kinopremierer Hvor: Trondheim Kino Når: Fredag, ulike tidspunkt Denne helga er det premiere på fem nye filmer, der du kan se «Claire Darlings siste påfunn», «Hotel Mumbai», «Men in Black: International», «Mysteriet Herr Link» og «Tolkien». Snurr film! Trøndelagsmesterskapet i karaoke 2019 Hvor: Lademoen Bydelshus Når: Fredag klokka 19. 00 Trøndelagsmesterskapet i karaoke går av stabelen, der to vinnere går videre til norgesmesterskap i Bergen i august. Det er tre klasser og velge mellom: Show/kostyme - solo, jenter og solo, gutter. Ladehammerfestivalen Hvor: Ladehammeren Når: Fredag og lørdag I år er det tiårsjubileum!

Det er mange spennende og varierte arrangementer denne helga. Om du vil se en større oversikt, sjekk vår eventkalender! Utstillingsåpning: Håkon Bleken Hvor: Britannia Når: Torsdag klokka 18. 30 Kunst i Britannia: Kunstutstillinger med norsk samtidskunst utgjør en del av aktivitetene ved nye Britannia hotell. Utstillingene presenteres i samarbeid med Dora 3. Første utstiller er Håkon Bleken, her i samtale med kurator Stein Slettebak Wangen. Foto: Mariann Dybdahl Håkon Bleken er første kunstner ut i Britannia Hotels kunstprogram, med en utstilling over tre av hotellets etasjer – der alle verker er til salgs. Nærmere 90 unike verker er inkludert! Iladagan Hvor: Ila Når: Hele helga 6. trinn på Ila skole arrangerte andeløp ned Ilabekken på lørdag under Iladagan i fjor. Foto: Nils H. Toldnes Iladagan begynte på tirsdag, og varer til og med søndag. Programmet er proppet full av all slags arrangementer, der du på torsdag for eksempel kan dra på veganaften og skotthyll, grill og musikk, fredag på speedfriending og en rekke konserter, lørdag på marked og fiksefest, og søndag kan du også oppleve kor og konserter.

Weather

det skjer trondheim live hva skjer trondheim

Hva skjer i Trondheim | Byguiden.no

En rekke artister og band går på de to scenene både fredag og lørdag, og byr på noe av det kuleste den trønderske undergrunnen har å by på. Hendelser på Nyhavna Hvor: Nyhavna Når: Lørdag klokka 11. 00 til 23. 00 Her fra «Hendelser på Nyhavna» i fjor. Foto: privat På lørdag kan du utforske Nyhavna, og oppleve en smakebit på hva framtida kan inneholde. Det er mange arrangementer, som for eksempel Kystens dag, sykkelverksted, Strandveikaia open, åpent bryggeri, åpent atelier, sykkelbane for barn og diskusjoner om hva Nyhavna burde være for Trondheims innbyggere. Les mer på! Hvor: Brattørabassenget Når: Lørdag klokka 10. 00 «Hansteen» skal ut på årets første seilas! Foto: Morten Antonsen Nå har du sjansen til å bli med det unike seildampskipet «Hansteen» ut på årets første seilas. Ta med deg familie og venner og opplev hvordan en dampskipstur på Trondheimsfjorden må ha vært for over 100 år siden. Les mer på! Utleiraløpet og bydelsfest Hvor: Utleirahallen Når: Lørdag fra klokka 11. 00 Løpet har start og mål ved Utleirahallen, har distanser på 0, 6 km, 2 km, 5 km og 10 km.

Airport

Åpning av Sabor Tapas & Grill Trondheims beste tapas - uten tvil! Sabor Tapas & Grill er et urbant, tøft serveringssted på Bakklandet. Sabor er spansk og betyr smak og restauranten har som mål å servere "Trondheims beste tapas – uten tvil! " Rettene som serveres lages av gode orginale råvarer som gjerne tilberedes i en kullgrill som gir maten et tøft særpreg og en fantastisk smak. Les mer Øl og ost - Trondheim Magi når smakene møtes! Øl og sjokolade - Trondheim Kombinasjoner for lykke – en match made in heaven! ØL OG SLIDERS Trondheim er blitt en burgerby, og hva bør følge hamburgeren som drikke? Jo, øl! Det serveres 3 ulike burgere i noen svært gode kombinasjoner med øl, og riktig øl til hver burger er selvsagt fokus. ØLSMAKING - 90 MINUTTER På en ølsmaking lærer du å bruke sansene når du smaker øl. Hvor kommer smaken og lukten fra, hva er ølets kropp, og hvilket glass velger du til hvilken øltype? ØLSMAKING FOR 2 - 60 MINUTTER BRYGGEKURS - VIDEREGÅENDE Dette videregående kurset er utviklet av erfarne bryggere utdannet ved Den Skandinaviske Bryggerihøyskolen.

  • Dette skjer trondheim
  • Snø i norge
  • Hva skjedde 1. april? - Tolletaten
  • Det skjer trondheim vs
  • Det skjer trondheim e
  • Hva skjer trondheim barn
  • Det skjer trondheim d

Les mer på! Topp7 Hvor: Start og mål ved Trondheim Spektrum Når: Søndag, start alle løyper klokka 08. 00 til 10. 00 Her fra Topp7 i 2015! Foto: Privat Topp7 er Midt-Norges største turarrangement med en maksgrense på 3333 deltakere. Turen er 30 km og går oppom sju topper, Lille Gråkallen, Henriksåsen, Storheia, Gråkallen, Tikneppen, Geitfjellet og Våttakammen. Det er også tre kortere varianter, Topp5, Topp2 og Topp1. Rosenborg - Vålerenga Hvor: Lerkendal Stadion Når: Søndag klokka 20. 00 Allerede fra klokka 18. 00 bør du være på plass utenfor Lerkendal. Statuen av Nils Arne Eggen skal avdukes, og hovedpersonen selv er selvfølgelig på plass. Gjester fra hele Fotball-Norge er invitert for å gjøre stas på RBK-legenden!

OM HVA SKJER I TRONDHEIM Dette er oss Facebooksiden "Hva skjer i Trondheim" er basert på nettsiden. Ditt arrangement må r... Se mer Samfunn Se alle 28 965 personer liker dette 29 068 personer følger dette Om Se alle Nettsted for samfunn og kultur Gjennomsiktighet på sider Se mer Facebook viser informasjon for å hjelpe deg med bedre å forstå formålet med en side. Se handlinger som har blitt utført av de personene som administrerer og publiserer innhold. Siden ble opprettet 8. januar 2013

  1. 22 juli utøya
  2. Regler for barnesete death
  3. Tommel opp bilder
  4. Ingebjørg monique haram instagram
  5. Mette marit brudekjole l
  6. Sophie kinsella bøker
  7. Sparebanken øst mjøndalen
  8. Ola conny wallgren barn
tilbehør-til-kongekrabbe
Tuesday, 27-Dec-22 22:24:11 UTC