Rødvin Til And

Norske Kvinnelige Skøyteløpere: Berømte Kvinnelige Skøyteløpere | Arendal Sk

eplekjek Innlegg: 21 burde ha en kvinnelig trener. Gang på gang kommer det klager fra kvinnelige utøvere som ikke tåler litt "på kanten" humor, men i bunn og grunn er ikke de noe bedre selv.... Gi oss Muller tilbake ihvertfall frem til OL er over og så kan dere godt bytte trener om ting ikke har blitt bedre..... Eller gi oss en nederlender til å trene landslaget....... trondergutt Innlegg: 31913 Etter min mening må det ha vært lavere prioritert satsing på damer enn på herrer de siste 10 årene. Vi har jo hatt noen toppløpere på på damesiden er det jo ingen som har prestert virkelig med unntak av Bjørg Eva Jensen sitt henne har det jo nærmest vært ingen å nevne. Edel Therese Høyseth var jo med i mange år. i toppen var hun aldri... bhros Innlegg: 12167 Forsåvidt ganske enig med deg. Men Edel T. H. var NESTEN i toppen på sitt beste: nr. 2 i sprint-VM 1996. Og et par 2. plasser på 1000 m i PS: kjekk skrives med 3 k-er - to til slutt..... (Innlegget ble redigert 27. 11. 09 16:28)

Kategori:Russiske skøyteløpere – Wikipedia

Det er også blitt en «trend» at idrettsstjerner som legger opp blir spillere på team eller jobber som ambassadører for ulike spillselskaper. Norske ishockeyspillere En av de nye, norske stjernene på isen er Andrea Dalen. Dalen spiller på det svenske laget Djurgården, og er selvsagt også på det norske landslaget. Dalen har blitt lagt merke til i Sverige, for hun har satt ny scoringsrekord i den svenske ishockeyserien. De nevnte skøyteløperne er bare noen få eksempler på kvinner som har hevdet seg på isen.

Kjente stjerner som kan nevnes, er amerikanske Bonnie Blair og tyske Claudia Pechstein. Norges mest kjente kvinnelige skøyteløper er Bjørg Eva Jensen. Hun vant blant annet OL-gull i 1980. Norge har mange aktive skøyteløpere på kvinnesiden i dag, så det tar nok ikke lang tid før vi igjen hevder oss helt i toppen internasjonalt. Kortbaneløp er en annen idrett der kvinner hevder seg. Norge har ikke tatt medaljer i denne idretten, men kortbaneløp er veldig populært, blant annet i Asia, der de har store stjerner både på herresiden og på kvinnesiden. Kortbaneløp er en sport der mange utøvere er på banen samtidig, mens det i langdistanseløp bare er to løpere på banen, som går i adskilte baner. Ishockeyspillere Kvinner spiller selvsagt også ishockey, selv om dette ikke er like utbredt som ishockey for menn. Canada er ett av landene som har gjort seg bemerket i internasjonale turneringer, og de har mange stjerner innen sporten. En av dem er Hayley Wickenheiser. Hun har spilt på det canadiske landslaget gjennom fem OL, og hun har også deltatt i sommer-OL, og da spilte hun softball.

Kjente skøyteløpere fra Norge | Arendal SK

Liste over kvinnelige skøyteløpere Norsk Wikipedia (Bokmål og Riksmål) – Den frie encyklopedi Download this dictionary Dette er en liste over kvinnelige skøyteløper e i alfabetisk rekkefølge med link til tilsvarende artikkel i engelsk, tysk og nederlandsk Wikipedia. (I de tilfeller hvor artikkelen ikke finnes på et eller flere av språkene og du kan språket vil du kanskje opprette den. ) Les mer på © Denne artikkelen bruker innhold fra Wikipedia ® og er lisensiert av GNU Free Documentation License

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi Hopp til navigering Hopp til søk Underkategorier Denne kategorien har følgende 2 underkategorier, av totalt 2. Sider i kategorien «Russiske skøyteløpere» Under vises 84 av totalt 84 sider som befinner seg i denne kategorien.
  1. Kategori:Italienske skøyteløpere – Wikipedia
  2. Norge i rødt hvitt og blått
  3. Hvordan takle å bli avvist?
  4. Grønne fliser
  5. Propp og Berta – Wikipedia
  6. Liste over kvinnelige skøyteløpere- Free definitions by Babylon
  7. Berømte kvinnelige skøyteløpere | Arendal SK
  8. Tolker og oversettere som skal ta oppdrag for UDI - UDI
  9. Videregående skoler i oslo
  10. Hva er ct scan
oppdatering-windows-10
Tuesday, 27-Dec-22 20:16:22 UTC