Rødvin Til And

Forskjell På Iphone 6S Og 7 — Dette Er Iphone 6S - Telenor

7. Økt lagring Sist, men ikke minst, en endring mange har ventet på i årevis: Apple fjerner endelig 16GB-modellen fra sortimentet, og introduserer istedenfor 32GB, 128GB og 256GB som de nye alternativene. Dette er en av de mest merkbare forbedringene, ettersom 32GB er nok for ganske mange av de som synes 16GB var akkurat for lite. Det beste er at prisen forblir den samme som på 6S, slik at den rimeligste modellen nå har dobbelt så mye lagring for samme pris. Har du behov for ekstra mye plass får man nå fire ganger så mye lagring ved å gå ett hakk opp, eller åtte ganger så mye ved å gå for topp-modellen. Du kan nå forhåndsbestille iPhone 7 hos Infografikk Apple Watch fikk sin første oppdatering siden den opprinnelige lanseringen for vel ett år siden. Den nye utgaven beholder samme velkjente design, men med et fåtall vesentlige endringer. Series 2 er såkalt « swimproof », som innebærer vanntetthet på opptil 50 meters dybde, samt evnen til å tåle fukt og trykk over lengre perioder. For de som ønsker å bruke klokken uten telefonen i nærheten, har det også blitt lagt til en intern GPS.

Her er 7 grunner for å bytte til neste iPhone! | Infografikk Blogg

iPhone 7 nylig ble nylig sluppet på markedet, men forgjengeren iPhone 6s fortsatt blant Apples toppmodeller. Er du på jakt etter ny mobil, er dette derfor absolutt et alternativ du bør vurdere. Kjøp iPhone 6s 32 GB med SWAP Det sømløse designet fra forgjengeren iPhone 6 er videreført til 6s. Aluminiumet som omgir mobilen er faktisk av samme kvalitet som blir brukt i romfartsindustrien. iPhone 6s har 4, 7 tommer Retina HD-skjerm som gir en fantastisk visuell opplevelse av bilder og video. Skjermglasset er meget sterkt og motstandsdyktig. Men den største nyheten som kom med 6s er den såkalte 3D Touch-funksjonen, som gjør det mulig for telefonen å merke hvor hardt du trykker med fingeren på skjermen. Dette er en videreutvikling av force touch, som vi først fikk se på Apple Watch. Med 3D Touch åpnes det opp for en helt ny tilnærming til hvordan vi beveger oss rundt i operativsystemet og appene på telefonen. Ved å trykke lett på for eksempel en lenke i en epost, får du en sniktitt på innholdet – uten at du må forlate eposten.

Trykker du hardere på lenken, vil den åpne seg som normalt i nettleseren. Denne sniktittfunksjonen (som Apple kaller «peek») tilbyr også forskjellige kontekstbaserte menyer, som gjør navigeringen langt mer enkel og effektiv. Trykker du for eksempel lett på ikonet for e-postappen, kan du få valget om å skrive en ny e-post direkte derfra – uten å måtte gå omveien ved å først åpne appen. iPhone 6s har også fått en solid kameraoverhaling, noe som resulterer i bilder med bedre farger og eksponering i dårlige lysforhold. Det er imidlertid ikke alt Apple gjør for å skape mer levende bilder: Her går de nemlig mer bokstavelig til verks ved å lansere såkalte «Live Photos». Hver gang du tar et stillbilde med de nye iPhone-modellene, vil telefonen automatisk filme sekundene før og etter øyeblikket du fanger på bildet. Disse bildene oppfører seg som helt normale fotografier – inntil du trykker hardt ned på skjermen. Da kommer øyeblikket til live, som en bitteliten videosnutt. Ønsker du å filme litt lengre videosnutter får du selvfølgelig lov til det, og med de nye modellene kan det skje i en 4K-oppløsning på imponerende 3840 x 2160 piksler.

For de som ønsker enda bedre lyd slippes også nye utgaver av Beats-serien. 5. Fantastisk ytelse Den generelle ytelsen på telefonen har fått en markant boost. Nye A10-Fusion er Apples første Quad-Core mobilprosessor, som skal være omtrent 40% raskere enn A9 i iPhone 6S. Fra iPhone 6 er det en dobling i prosessorkraft, og enda mer for eldre telefoner. Dette er en forbedring som kanskje ikke lar seg merke umiddelbart, men som vil bli mer fremtredende desto eldre telefonen blir. De to nye kjernene er såkalt "high-efficiency", som gir markant bedre batteritid til dagligdags bruk som mail, meldinger, telefonsamtaler, og lignende. Til spill og andre grafisk tyngre oppgaver har iPhone 7 og 7 Plus 50% bedre ytelse enn forrige generasjon, og 3x ytelsen til iPhone 6. Igjen, dette er tall som kanskje ikke sier deg så mye, men som for eksempel gjør telefonen i stand til å rendre flere objekter i spill eller apps om gangen. 6. Beste batteri noensinne iPhone 7 og 7 Plus har den beste batteritiden en iPhone noensinne har hatt, med gjennomsnittlig to timer ekstra fra 6S til 7, og en time ekstra fra 6S Plus til 7 Plus.

9. september 2016 Apple, iPhone 7 Klokken syv, den syvende september braket det løs i Bill Graham Civic Auditorium i San Fransisco. Tim Cook entrer scenen i kjent stil, og åpner med et par kjappe oppdateringer om selskapet. Omtrent et kvarter inn i presentasjonen blir det første produktet avslørt. I dette blogginnlegget skal jeg dele mine meninger om alt som ble lansert: Det er i hovedsak snakk om tre nye produkter: iPhone 7 og 7 Plus Apple Watch Series 2 AirPods I tillegg ble det nevnt enkelte forbedringer av programvare, blant annet iWork, iOS og Watch OS. Nye iPhone 7 og 7 Plus deler flere estetiske likheter med sin forgjenger, iPhone 6S og 6S Plus. Majoriteten av endringene finner man altså på innsiden av telefonen, men som tidligere er det enkelte forskjeller fra forrige generasjon. Den nye modellen kommer blant annet i flere farger. Totalt fem, faktisk. Finishen Space Gray er nå erstattet med to nye: Gagatsvart (Jet Black på engelsk) og "svart". Gagatsvart er en ny blank design, som matcher skjermen på telefonen.

  1. Hva er forskjell på iphone 6s og 7
  2. Forskjell på iphone 6s og 7 2
  3. Narkotika – Store norske leksikon
  4. Forskjell på iphone 6s og 7 plus
  5. Forskjell på iphone 6s og 7 8
  6. Billig fly til thailand city

Alt fra watchlister som er enkle å tilpasse, trading fra chart, til vår egen Skilling Trade Assistant, vår trading plattform dekker dine behov uansett hva det måtte være. Brukervennlig og intuitiv Full web og mobil støtte 800+ forskjellige instrumenter Fordeler ved å trade med Skilling Intuitiv. Enkel og kraftig. Egenutviklet trading plattform designet for tradere på alle nivå, fra nybegynnere til profesjonelle NOK 1 000 minimum innskudd. Ingen avgift. Transparent prising. Alle kostnader vises klart i din valuta. CySEC regulert Lisensiert og regulert av Cyprus Securities and Exchange Commission. 1 Åpne konto i løpet av minutter 2 Bekreft din identitet Bekreft din identitet med BankID, eller last opp dokumenter. 3 Start trading Begynn å flytte penger og trade på verdens markeder Betalingsmetoder

En oppgradering av kamerateknologien i iPhone er slik sett en svært velkommen endring. 4. Vekk med 3, 5mm jack Et av ryktene som har florert i lang tid i forkant av lanseringen er at 3, 5mm jacken på iPhone skulle forsvinne. Et rykte som, i lys av kommentarer på diverse norske IT-nettsider, har skapt både glede og enorm frustrasjon blant iPhone-brukere. Vi skal ikke nekte for at endringen vil kreve litt godvilje. Likevel, ved å frigjøre lyd-porten får Apple plass til større batteri og diverse annet utstyr i telefonen, mens lightningporten overtar som lydutgang. For å gjøre overgangen mer smertefri, inkluderer Apple både Lightning-EarPods, samt en adapter fra 3, 5mm til lightning i alle iPhone 7 og 7 Plus. I tillegg kom et annet nytt produkt: Apples AirPods (ikke EarPods) er selskapets første fullstendig trådløse ørepropper. Utseendemessig ganske like de som følger med iPhone, men uten kabler i det hele tatt. Simpelthen to propper til å ha i ørene, med mikrofon på begge sider. Disse har en estimert batteritid på 5 timer, men kan i tillegg lades opp i medfølgende trådløse charging-kit for totalt 24-timer.

Fargen "svart" er en matt utgave, for de som heller måtte ønske det. Forøvrig topper ordet gagatsvart kanskje listen over merkeligste fargenavn, men om du skulle lure har ordet opphav i en beksvart, hard brunkullart som blant annet brukes til enkelte smykkegjenstander. 1. Hjemknappen blir trykksensitiv flate Hjemknappen på iPhone har tidligere vært en fysisk knapp, men erstattes nå med en trykksensitiv flate med Taptic feedback. Dette er den samme teknologien som man til nå har funnet i Macbook Pro 2015 og 12» Macbook. Fordelen med denne endringen er at hjemknappen kan delegeres flere funksjoner enn kun «hjem», ved å gjøre forskjell på hvor hardt man trykker. 2. iPhone 7 er vannresistent De fleste av oss har et svært personlig forhold til mobiltelefonen vår. Vi bruker den til å kommunisere med familie, venner og kolleger. Vi oppbevarer minner fra livene våre. Vi tar den med oss på alle våre reiser. Som autorisert tjenesteyter, opplever vi daglig kunder som ønsker hjelp med telefoner ødelagt av vannskade.

For bedre ytelse har Series 2 blitt utstyrt med en DualCore-prosessor, samt at den første utgaven, heretter kjent som Series 1, også får oppgradert prosessor. Dette betyr at kunder fra nå av vil kunne velge hvilken serie som passer best for sitt bruk, uten å tape ytelse ved å gå for en av de rimeligere modellene. For løpeglade Apple-entusiaster er det inngått et samarbeid med Nike om en spesiell utgave av klokken, kjent som Apple Watch Nike+. Denne klokken kommer med en Nike-designet rem i pustende materialer, samt egen programvare som skal hjelpe på løpemotivasjonen. iPhone 7 og Apple Watch Series 2 kan forhåndsbestilles fra 9. September i Infografikk sin nettbutikk. Produktene vil være tilgjengelige i butikk fra 16. September. Infografikk åpner dørene klokken. 10. 00. Vi gleder oss og håper du gjør det samme! Om forfatteren August Borgmo
hvor-mye-koster-et-bryllup
Tuesday, 27-Dec-22 21:22:03 UTC