Rødvin Til And

Krav Til Mønsterdybde

Alle våre verksteder tilbyr hjul- og dekkskift – bestill time på det verkstedet som er mest praktisk for deg. Trenger du nye dekk eller felger, har vi stort utvalg i alle prisklasser. Flere av Snap Drive sine avdelinger tilbyr også dekkhotell. Finn de beste bildekkene Trenger du nye bildekk kan det å orientere seg og finne de beste for din bil og kjørebehov oppleves som en litt uoverkommelig oppgave. Hos Snap Drive har vi dekk i alle prisklasser, og kan tilby kvalitetsdekk fra Nokian, Goodyear, Sava, Falken, Sailun med flere. Synes du fortsatt det er vanskelig å velge, er du velkommen til å ringe oss eller komme innom for å få veiledning og råd. Du finner med informasjon om sommerdekk og vinterdekk i lenkene nedenfor. Sommerdekk Vinterdekk Når bør du bytte dekk? En ting er reglene for sommer- og vinterdekk, men har du tenkt over om du må bytte dekk utover det? Om de begynner å bli slitt og hvor gamle de er, har noe å si for hvor trygg bilen din er på veien. Minimum mønsterdybde Mønsterdybde på dekk er viktig blant annet for å sikre godt veigrep.

  1. Til wikipedia
  2. Til disclosure
  3. The til
  4. Up til
  5. Til kingdom

Til wikipedia

Bruk riktige dekk og kjør etter forholdene, er rådet. Noen må regne med lengre reisetid, og lokalt kan det bli vanskelige kjøreforhold. KONTRABESKJD: Meteorologisk institutt endret torsdag farevarselet for snø som gjelder for fredag-lørdag. Det ventes mindre snømengder enn først varslet og hovedtyngden ventes i området øst for Oslofjorden og Mjøsa. Foto: (Meteorologisk institutt) Minner om kravet til mønsterdybde Statens vegvesen er ute på sine nettsider og minner om at du som sjåfør er ansvarlig for at kjøretøyet har tilstrekkelig veigrep. Piggdekksesongen startet 1. november. Det betyr at du kan bruke piggdekk fra denne datoen. For piggfrie vinterdekk er det ingen tidsfrister. Statens vegvesen minner også om kravene til mønsterdybde: Dekkene skal ha minimum 3 mm mønsterdybde fra og med 1. november til og med første søndag etter 2. påskedag. For Nordland, Troms og Finnmark gjelder kravet til minimum 3 mm mønsterdybde fra og med 16. oktober til og med 30. april. Utenom vinterperioden skal mønsterdybden være minimum 1, 6 mm.

Til disclosure

til ltd

The til

  1. Krav til mønsterdybde 2
  2. Til hindi
  3. Krav til mønsterdybde death
  4. Full til
  5. Sentrum scene oslo
  6. Krav til mønsterdybde song
  7. Ceramic til
  8. Til reddit
  9. Glass til
  10. Domenenavnet www.nihk.org er parkert hos SYSE - Domenenavn, webhotell, server-hosting
  11. Krav til mønsterdybde la

Up til

til shiloh

Til kingdom

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon • Les alt om Årets Bil her! (:) 1. november markerer inngangen til vintersesongen på veiene. Det betyr at det er tillatt å kjøre med piggdekk, men det betyr også at du bør fram med tommestokken: Fra 1. november og til første mandag etter 2. påskedag må nemlig mønsterdybden i dekkene dine være minst 3 millimeter. Dette i motsetning til mønsterdybdekravet i sommersesongen, da minstekravet for sommerdekk bare er på 1, 6 millimeter. Merk deg dette: Kjører du fremdeles med sommerdekk etter 31. oktober, stilles det også nye krav til sommerdekkene om minimum 3 millimeters mønsterdybde. Kravet til mønsterdybde gjelder nemlig uavhengig av type dekk. Men du bør ha mer - slik sjekker du Mønsterdybden skal måles i slitebanen på dekket, altså der dekket er mest slitt. 3 millimeter er altså minstekravet. Bilistorganisasjonen NAF anbefaler imidlertid noe mer mønsterdybde enn dette: - Vi anbefaler at man ikke går lenger ned enn 4 millimeter på vinterdekk.

Bil med tillatt totalvekt over 3. 500 kg, to- og trehjulede motorvogner og tilhenger med konstruktiv hastighet over 30 km/t og med tillatt totalvekt over 3. 500 kg skal ha dekk med mønstret slitebane med mønsterdybde i hovedrillene på minst 1 mm over 3/4 av slitebanens bredde og rundt hele dekkets omkrets, bortsett fra de steder hvor eventuelle slitasjevarslere er plassert. Det samme gjelder for traktor, motorredskap og tilhengerredskap med konstruktiv hastighet over 30 km/t. Dekkene skal tilnærmet ha slikt trykk som bestemt av kjøretøy- eller dekkfabrikanten og må ikke overstige dekkfabrikantens fastsatte maksimaltrykk. Det er ikke i noe tilfelle tillatt å bruke større lufttrykk enn 900 kPa (9 bar). Lufttrykket skal måles når dekkene er kalde. Dekk må ikke ha hull, skår, sprekker eller andre skader som når inn til eller blottlegger corden. Dekk må ikke vise tegn til brudd i stammen eller til separasjon. Dekk må ikke ha nevneverdige høyde- eller sidekast. I dekk er det ikke tillatt å skjære noen form for nytt mønster som går dypere enn bunnen i dekkets originale mønster, medmindre dekket har innpreget merking som tilkjennegir at dette er tillatt av fabrikanten.

til
eøs-avtalen-norge
Saturday, 31-Dec-22 01:48:05 UTC