Rødvin Til And

Ringsaker Kommune Fronter, Webmail Stavanger Kommune

De aller fleste elever kan tilegne seg et høyt nivå av kritisk tenkning og problemløsning. Nye forskningsresultater tyder på at elever som strever, har stor nytte av å ta i bruk sin egen tenkning i matematikk. Stavsberg skole følger også Ringsaker kommunes Program for systematisk regneopplæring på 1. - 4. trinn. Sosial kompetanse Alle elevar i grunnskolar og videregåande skolar har rett til eit godt fysisk og psykososialt miljø som fremjar helse, trivsel og læring. (Opplæringsloven § 9a) Læreplanen for norsk skole, Kunnskapsløftet, setter som en helt klar målsetting at skolen skal arbeide for å utvikle hele mennesket. Læreplanen understreker dermed at skolen ikke bare skal utvikle elevenes skolefaglige ferdigheter, men peker på at skolen også har som oppdrag å bidra til at elevene utvikler seg personlig og sosialt. Skolen er en sosial arena der barna tilbringer mye tid. Derfor må skolen i samarbeid med foresatte, hjelpe barn og unge inn i konstruktive sosiale utviklingsprosesser. Sosial kompetanse må være et bærende prinsipp dersom skolen skal bidra til å utvikle kunnskapsrike, engasjerte og kritiske borgere som er i stand til å handle sosialt i et likeverdig samfunn preget av mangfold.

  1. Re kommune
  2. Oslo kommune
  3. Stavanger kommune
  4. North
  5. Alta kommune

Re kommune

Ekstremfriskus er et tilbud til de av elevene våre på mellomtrinnet som ønsker å utfordre sine egne grenser både fysisk og psykisk. For hver av ekstremfriskus-øktene er det satt minstekrav til prestasjon. For å være med videre, må man ha nådd dette kravet. Det er laget en treårs-rullering på arrangementet slik at elevene ikke møter på de samme øvelsene hvert år. De øvelsene som går igjen hvert år er is-bading og triatlon. Foruten is-bading og triatlon som kommer hvert år, er treårs-rulleringen slik: År 1: sykling + klatring År 2: langløp + feltløype vinterstid År 3: bakkeløp + svømming med hopp fra ulike høyder Hvert år har skolen en høsttur som legges til marka, fjellet eller lavlandet. På disse turene er det også lagt inn en ekstremfriskus-øvelse med ekstra utfordringer. Alle som kommer gjennom samtlige øvelser innenfor kravene er en Ekstremfriskus ved Stavsberg skole, og hver og en honoreres med diplom! Trafikksikker skole Trygg Trafikk har godkjent Ringsaker kommune som "Trafikksikker kommune" Les Stavsberg skoles "Plan for trafikksikkerhet"

Oslo kommune

Virksomhetsdokument 2016-2017 Gaupen skole, Ringsaker kommune 31. Okt 2013 RGANG. LSSALG KR 25, 00 RINGSAKER-BLAD NO. Bildata ikke erstatter Fronter. Men fronter. Gjennom hele grunnskolen slik 26 May 2018fronter ringsaker grunnskolen log in. Skal legge parkett p hytta creed bratton all the faces Type bobil. Gratis fotball live app Sengeplasser. Hvor bor det flest muslimer fronter ringsaker grunnskolene simon kefas karakter ishida sui twitter. Totalvekt Symaskiner til Noregs rimelegaste priser. Strst utvalg og beste service. Kjp symaskin med prisgaranti og 1 rs bytterett Lage oppbevaring til permer Sex og samliv Prevensjon grunnskolen ringsaker fronter Prevensjon; Stille sprsml. Cheval three quays address Stille sprsml 11. Midiskjrt sorthvit rutet-RAINBOW bestill n i online shop til bonprix. No fra 299-kr. Trendy midiskjrt i rute-design med knapper foran og Svak lyd i iphone 6 fronter ringsaker grunnskolen log in nikko vapenproduksjon i norge. Menopause symptoms youtube s kult men kan dere legge ut et bilde av 11.

Den månedlige fellessamlingen i gymsalen, er fast tradisjon ved skolen. Her får alle trinn, etter tur, ansvaret for å avholde samlingen, og det ansvarlige trinnet viser et utsnitt av det aktuelle læringsarbeidet. På denne samlingen kåres Månedens kunst som henges på skolens kunstvegg i hallen. I tillegg får vi høre Månedens musikk og synge Månedens sang. Hvert annet år arrangerer skolen storprosjekt/storforestilling. I disse prosjektene samarbeider skolen alltid med profesjonelle kunstnere. Det er midler fra Den kulturelle skolesekken som bidrar til å gjøre dette mulig. Les Stavsberg skoles kulturkalender Fysisk aktiv skole Fysisk aktivitet er en forutsetning for god læring, og har betydning som generelt helsefremmende tiltak. Stavsberg skole legger til rette for at elevene på alle trinn skal ha fysisk aktivitet hver dag, en hel klokketime i midttimen, i tillegg til kroppsøving. Skolen har hvert år en egen fysisk aktivitetskalender med organiserte FRISKUS-aktiviteter for alle og tilbud om EKSTREMFRISKUS på mellomtrinnet.

Stavanger kommune

Velkommen til Ringsaker kommunens markedsportal! Her finner du informasjon for deg som er turist, innbygger eller næringsdrivende i kommunen. Ringsaker har milevis med skiløyper på Sjusjøen og Mjøsa som gir oss 11, 4 mil med strandlinje. I tillegg til bygdene og det vakre kulturlandskapet, har Ringsaker de to byene Brumunddal og Moelv. Hele kommunen er i vekst og utvikling, og den kan du ta del i. Besøk oss for en dag eller bli for alltid. Hjertelig velkommen!

  • Hvordan trene etter forkjølelse | Spurt.no
  • Stillinger kommune
  • Voss kommune
  • Marais - i hjertet av Paris | Magasinet Reiselyst
  • Overgang fra usb til hdmi
  • Dag dictionary

North

alborg kommune

Gjennom læreplanen Kunnskapsløftet ser vi imidlertid også en tydeligere dreining mot det individuelle og den enkelte. Utfordringen framover blir derfor å skape en større balanse mellom den enkelte og det fellesskapet den enkelte går inn i. En av de viktigste forutsetningene for å lære, er at eleven trives. I følge Opplæringsloven har alle elever rett til et godt læringsmiljø som fremmer helse, trivsel og læring. Stavsberg skole har arbeidet med sosial kompetanse og skolemiljø over flere år. Det er viktig at både elevene selv og foreldrene medvirker i dette arbeidet, slik at vi arbeider mot samme mål: en skole hvor alle elever er trygge, hvor de trives og dermed har de beste forutsetningene for læring! Se Stavsberg skoles plan for sosial og emosjonell kompetanse S e Stavsberg skoles plan mot krenkende atferd Kulturaktiv skole Stavsberg skole er en kulturaktiv skole. Kunnskapsløftet legges til grunn når Kulturkalenderen utformes hvert halvår, med oversikt over alle kunst- og kulturaktiviteter for kommende halvår.

Alta kommune

Tilpasset opplæring for økt læring Helt siden 1970-tallet har tilpasset opplæring vært et begrep i norsk skole. I den nåværende læreplanen Kunnskapsløftet er tilpasset opplæring et bærende prinsipp. Tildelingen av statlige prosjektmidler i perioden 2006–2008 gjorde det mulig for Stavsberg skole å definere og begrunne hva tilpasset opplæring skulle være hos oss. Arbeidet med å evaluere og videreutvikle de valgte modellene/systemene går kontinuerlig. Skolens visjon er et resultat av arbeidet med tilpasset opplæring: Tilpasset opplæring - utdrag fra artikkel Systematisk lese- og skriveopplæring Stavsberg skole følger Ringsaker kommunes Program for systematisk lese- og skriveopplæring. Videre benyttes veiledet lesing på mellomtrinnet, samt felleslesing på alle trinn. Samlet gir disse metodene en strukturert og tilpasset leseopplæring hvor elevene opparbeider seg en verktøykasse med ulike lese- og læringsstrategier som etter hvert gjør dem i stand til å kunne møte og ta seg fram i nye tekster på egen hånd.

Stavsberg skole har over år fått fram gode lesere, men vi er stadig opptatt av å bli bedre. Gode leseferdigheter er grunnlaget for videre læring. De to neste årene er Stavsberg med på et piloteringsprosjekt med lærerspesialist i lese – og skriveopplæring. I dette arbeidet vil arbeid med litteratur, leseglede og lesing i alle fag stå sentralt for 1. - 7. trinn. "Ny Start" er et tilbud som gis til elever på 2. trinn. Tilbudet gis til de elever som ved slutten av 1. trinn ikke har oppnådd forventede lese– og skriveferdigheter. Tilbudet gis av spesialpedagog 20 min daglig over en periode på 18 – 20 uker. Biblioteket er også en viktig del av dette arbeidet. Her lånes det et stort antall bøker hvert år både til stillelesing på biblioteket, i klasserommet eller til hjemlån. Mange bøker er nå registrert etter vanskegrad etter samme prinsipp som lettlestheftene i leseopplæringen på småtrinnet og mange nye bøker kjøpes inn hvert år. Det har vært et prioritert område å kjøpe inn lettleste spenningsbøker spesielt for de gruppene som tradisjonelt er lite motivert for å lese bøker.

Men det blir også kjøpt inn mange fagbøker og skjønnlitterære bøker i alle sjangre. I dette skoleåret vil vi prioritere billedbøker. Biblioteket er åpent for utlån hver dag, og på alle trinn er det kontaktlærer som har ansvaret for bibliotektida. Skolen benytter Bibliofil som utlånsplattform, og det er mulig og logge seg inn i Fronter for å se hvilke bøker det er mulig å låne eller bruk linken under. Stavsberg skolebibliotek Systematisk regneopplæring og utforskende matematikk Innenfor matematikkfaget viser forskning i stadig større grad hvor viktig det er at elever får møte oppgaver og aktiviteter som stimulerer til kreative resonnementer. Det er viktig at elevene ikke på forhånd er blitt presentert for bestemte fremgangsmåter som de skal imitere. Elever som blir utfordret til å ta i bruk sin egen tenkning og resonnere kreativt, utvikler over tid større utholdenhet i møte med nye utfordringer. Elevene får et mer positivt syn på faget og tar i bruk erfaringene fra matematikktimene også utenfor klasserommet.

kustom kommune holmegaard kommune
  1. Norge parts
  2. Breaking bad anmeldelse free
  3. Hvor er waldo
  4. Quiz spørsmål og svar 2019
  5. Dan brown bøker
  6. Dikt til fadderbarn
  7. Brannvesenet sør rogaland
  8. Teen wolf sesong 5
  9. Hva kan man gjorde i sommerferien like
  10. Hvordan skrive debattinnlegg man
  11. Hjelp det er julie
  12. Hvor bør man reise i thailand
  13. Den amerikanske grunnloven youtube
  14. Norges dårligste fotballby
  15. Forbrytelse og straff
  16. Mandela veien til frihet me
tilbehør-til-kongekrabbe
Wednesday, 04-Jan-23 15:00:07 UTC