Rødvin Til And

Volkswagen Up Rekkevidde | Volkswagen E-Up!: Opp I Rekkevidde – Ned I Pris - Bilnorge.No

En rekkevidde på 260 kilometer etter WLTP-syklusen tilsvarer en økning på over 70 prosent fra forgjengeren som har vært en meget populær bil i Norge. Prisene for den oppdaterte modellen starter på kr 179. 900. – Siden introduksjonen av Volkswagen e-up! i 2013 har over 9000 norske kunder kjøpt vår minste elbil. Vi er glade for å lansere en fornyet versjon av e-Up med enda lenger rekkevidde, opptil 260 km, og til en attraktiv pris, sier Harald Edvardsen-Eibak, direktør Volkswagen. – Vi åpner for bestilling i høst og leveringen starter fra januar 2020. Grunnen til den økte rekkevidden er nye battericeller med betydelig høyere energitetthet. Energikapasiteten er økt fra 18, 7 kWh til 32, 3 kWh, en økning på 72, 7%. Forventet effektforbruk er 12, 7 kWt / 100 km. Batteriet kan hurtiglades, for eksempel mens du handler eller er på kino. På en time kan ladenivået økes med 80% av totalkapasiteten med en DC-lader (likestrøm) på 40 kW. Plasseringen av batteriet under gulvet gir lavt tyngdepunkt, og motoren på 82 hk (61 kW) yter maksimalt dreiemoment allerede fra første omdreining.

  1. Volkswagen e-up!: Opp i rekkevidde – ned i pris - BilNorge.no
  2. Pictures

Volkswagen e-up!: Opp i rekkevidde – ned i pris - BilNorge.no

e-up! Range gjør rett og slett livet litt enklere. Med maps + more dockingstasjon er det veldig enkelt å koble smarttelefonen til e-up! Range. Deretter kan du bruke mange av funksjonene på smarttelefonen på vanlig måte. Den fleksible trearmede holderen passer for smarttelefoner på inntil 14 cm (5, 5 tommer) og kan enkelt klipses på instrumentpanelet og tas av igjen. Den mobile enheten din kobles til Composition Phone radio via Bluetooth, slik at du kan overføre musikken til høyttalerne i e-up!, betjene radioen og navigasjonssystemet med stemmestyring og ringe med håndfrifunksjonen. For at du ikke skal gå tom for strøm når du er på farten, har maps + more dockingstasjon en innebygd USB-port for lading og dataoverføring. Liten i størrelse og stor på detaljer e-up! Range er en liten elbil som kjennetegnes av enestående smidighet og fremragende design, som gjør bilen til litt av et blikkfang. e-up! Range legger en demper på utslippene, men ikke på stilen. Det beste eksemplet på dette er de slående C-formede LED-kjørelysene i grillen.

Forvaming av bilen, rute og topografi, temperatur, lastemengde, dekkstørrelse og ikke minst kjøremønster vil påvirke rekkevidden i betydelig grad. BERGET: NAF Veihjelp fulgte oss tett hele veien, og kjørte oss raskt videre til en hurtiglader. Slik testet vi lading på VW e-up! Vi har også testet ladeeffekten til VW e-up! under vinterlige forhold. Bilen ble ladetestet på driftsvarmt batteri, etter to timers uavbrutt kjøring, og så ladet fra maks 10 prosent til 80 prosent. Sjekk ut ladetest av e-up!. Oppgitt WLTP-rekkevidde i filmen er de offisielle tallene. Rekkevidde på testbilene kan avvike noe grunnet utstyrsnivå og dekk. Se tabellen. Tilbake til hovedsaken. Tilbake til elbilguiden. Elbilene vi har rekkeviddetestet: Prisklasse 1: Hyundai KONA electric, Renault Zoe Z. E. 50, Hyundai IONIQ, Nissan LEAF (40 kWt), Skoda CITIGOe, Volkswagen e-up!, SEAT Mii electric og Volkswagen e-Golf. Prisklasse 2: Tesla Model 3 LR, Kia e-Niro, Kia e-Soul, Opel Ampera-e, Nissan LEAF e+ (62 kWt), BMW i3 og Audi e-tron 50 quattro.

volkswagen up rekkevidde 2018

Volkswagen e-up! kjørte 226 kilometer i NAF og Motors rekkeviddetest. Bilen viste 0 kilometer rekkevidde igjen ved 216 kilometer. NAF og Motor har testet rekkevidden på 20 populære elbiler og kjørt dem helt tomme for strøm. Alle bilene ble kjørt uten forvarming, kjøremodus stilt inn på «eco» eller tilsvarende og klimaanlegget på 21 grader. Les hovedsaken her. VW e-up! * Pris: fra 181 900 kr Batteri: 36, 8 kWt WLTP-rekkevidde: 251 km Vår rekkevidde: 226 km WLTP-forbruk: 16 kWt/100 km Vårt forbruk: 13 kWt/100 km *Testbilen kan avvike noe fra standardmodell. Kort om rekkeviddetesten: Ved 30 kilometer rekkevidde igjen kom varsel om at bilen måtte lades og ladelampen lyste. Da batteriindikatoren ble rød, kom det varsel om at bilens komfortsystemer kunne bli borte. Ved 20 kilometer rekkevidde igjen varslet bilen om at komfortsystemet vil være begrenset og den gikk over til eco+. Varmeapparat sluttet å gi varme, og blåste kun kald luft. Ved 5 kilometer igjen gikk bilen i paddemodus, og det ble merkbart effektfull fra gass, men kunne fortsatt akselere.

Men laderen vi kom til, var allerede opptatt med å lade en annen bil. Da valgte bergeren å sette bilen ned ved siden av stasjonen, slik at vi lett kunne trille bilen inn til ladestasjonen da den ble ledig. Da det ble vår tur til å lade, slo testsjåføren på tenningen for å sette giret i nøytral. Da oppdaget vi at instrumentpanelet nå forteller at det er ca. 8 kilometer rekkevidde igjen. Bilen ble startet og testfører kjørte den inntil laderen uten problem. Hvis du noen gang skulle gå tom for strøm og er like ved en ladestasjon eller tilgang til strøm, vent litt og start bilen på nytt. Kanskje du er like heldig som oss og kommer deg noen meter til etter at bilen har fått stått en god stund. *På papiret kjørte Seat Mii Electric og VW eup! lengre enn Skoda CITIGOe iV. Men i realiteten var det motsatt. Både Seat Mii og VW e-up! var utstyrt med dekkdimensjon 14 tommer. Dekkdimensjonen påvirker tripptelleren, og gjør at målingen blir feil. Til info ble Skoda CITIGOe iV kjørt på 16 tommers dekk.

  • Alle ebøker og lydbøker av Nazneen Khan-Østrem | EBOK.NO
  • Gratulerer med dagen venninne 10
  • Forhåndsbestill nintendo switch wiring
  • Volkswagen up rekkevidde 2018
  • Når baby får tenner 1
  • Forsikring når du sovner bak rattet - Kan ha sovnet bak rattet - tapte 30.000 kroner - DinSide
  • Volkswagen up rekkevidde 2016
  • Fjellhytter til leie

Pictures

Bilen akselererer til 100 km/t på 11, 9 sekunder og har en toppfart på 130 km/t. Den gunstige prisen på e-Up er et resultat av et høyt produksjonsvolum. Og, Volkswagen har planer om å tilby flere elektriske biler enn noen gang tidligere. Ifølge prognosene for e-Up, vil volumet av den nye modellen overgå forgjengeren betydelig. Det hjelper selvsagt på volumet at den heretter også skal selges som Seat Mii electric og Skoda Citigo e iV. Standardutstyret i nye e-up! inkluderer blant annet automatisk klimaanlegg, smarttelefon-integrasjon og moderne assistentsystemer som for eksempel «Lane Assist». Volkswagen gir garanti på batteriet i åtte år eller 160. 000 km.

e-up! har siden introduksjonen i 2013 og oppgraderingen i 2016 blitt en populær elbil i Norge, fordi den er et godt valg for kunder som ønsker en moderne, sikker og sprek elbil i hverdagen og på småturer. Volkswagen -forhandlerne i Norge har så langt utlevert rundt 8. 000 e-up! til norsk kunder. Per i dag tilbys for omgående levering følgende modeller; innstegsmodellen e-up! Range Entry som koster fra kr. 191. 300 samt e-up! Range High fra kr. 211. 700. Standardutstyret på dagens e-up! Range entry inkluderer: "Climatronic"-elektronisk klimaanlegg "Radio Composition" med DAB+ og 6 høyttalere Høydejusterbart førersete Kjørelys med "Coming & Leaving Home" funksjon I tillegg kommer elbilen med setetrekk i "Fushion Grey", variabelt bagasjeromsgulv, delt (40/60) nedfellbart baksete, sentrallås og elektriske vinduer foran..

volkswagen up rekkevidde pictures

I praksis får du med posene fra helgehandelen eller et par bager til treningen. Du får inn handleposene, men noen plassorgie er e-up! -bagasjerommet på ingen måte. LES OGSÅ: Dette er kanskje Norges tryggeste bilkjøp Finest utenpå eller inni? up! -designet er ganske så nøytralt og forsiktig i utgangspunktet, og VW har heller ikke falt for fristelsen til å jazze opp elbilversjonen nevneverdig. Slik sett er kontrasten til en konkurrent som BMW i3 ganske voldsom. Men det er små-pent og harmonisk, særlig forfra. Interiøret er ganske enkelt, med en god del lakkert metall som gir assosiasjoner tilbake til den klassiske Bobla. Men funksjonaliteten er god. Det virker også solid og velbygget. Hovedinntrykket er veldig tysk. Ryddig og ordentlig. Det er enkelt, men samtidig både funksjonelt og praktisk inne i e-up! Bruken av lakkert metall i dørsider og på dashbordet minner litt om den klassiske Bobla. Går den bra? Når du dropper alle ambisjoner om å spare på strømmen og gir full gass, går 0-100 km/t på 12, 4 sekunder.

hvor-mye-koster-et-bryllup
Monday, 02-Jan-23 01:00:09 UTC