Rødvin Til And

Ankomst Gardermoen Flyplass

SOLDATEN: Stian Rønbeck (25) skal på jobb for Heimevernet på flyplassen. Han og samboer Monica Mytting (24) har parkeringsplassen for seg selv når de tar avskjed. TOMHETEN: Erland Slettmoen (32) jobber på den ene taxfreebutikken på utland som er åpen: –Normalt er vi 30–40 stykker på jobb på denne tiden, nå er det bare meg. STUDENTEN: Julia Porsefeldt (21) skulle vært student frem til juli i Brisbane i Australia, nå er hun isteden snart hjemme i Göteborg etter 40 timer på reisefot. SELGEREN: – I dag har vi hatt seks kunder som har kjøpt noe, forteller Stian Thomas (23). Han og kollega Anja Sanander (22) jobber i el-butikken Dixons travel. Avinor har stengt den eldste delen av terminalen og pir sør på Gardermoen. Ingen venter på reisende i innsjekkingsområdet og sikkerhetskontrollen, bagasjekarusellene står. All trafikk avvikles fra onsdag morgen på vestre rullebane. Den østre er ikke i operativ bruk. 15. 000 mennesker har Oslo lufthavn som sin daglige arbeidsplass. De jobber med alt fra bagasjehåndtering til flynavigasjon.

  1. Gardermoen flyplass ankomst utland

Gardermoen flyplass ankomst utland

Normalt er det fullt av biler på kortidsparkeringen ved terminalen. I dag er den nesten helt tom. Foreløpig er ca. 3700 av dem permittert, ifølge Avinor. De fleste jobber i sikkerhetskontroll eller i butikker og serveringssteder. Det er ikke mange turister igjen som reiser ut fra Gardemoen. Roy Vegard Nilssen (32) er på jobb for Heimevernet. I rolige stunder slår han i hjel litt tid på Tinder. Bare et fåtall av restaurantene på flyplassen er åpne. I ankomsthallen er det bare sjåfør Tom Andre Stegerød (53) som venter. Han skal kjøre noen svenske kunder til Svinesund. Oslo lufthavn har vært Norges hovedflyplass siden 1998. 28, 5 millioner passasjerer reiste i fjor via Gardermoen, om lag fem mil nord for hovedstaden. Frem mot 2022 bygges nok et terminalbygg på 30. 000 kvadratmeter knyttet til østre pir, for å ta trafikken til land utenfor Schengen-området. Anleggsarbeidene pågår ufortrødent. En tredje rullebane trengs i 2030, om trafikkprognosene slår til. Flyplassen er kalt et nav i luftfarts-Norge.

126 fly skulle lettet fra Oslo lufthavn Gardermoen onsdag. 80 av avgangene var innstilt. Ni av ti passasjerer er borte. Coronaviruset tømmer terminalen. Knapt 5500 passasjerer hastet gjennom de tomme terminalene på Gardermoen onsdag. Samme dag for ett år siden myldret 72. 000 mennesker gjennom Norges hovedflyplass. Artikkelen er over 43 dager gammel, myndighetenes råd angående coronasmitten kan derfor være utdaterte. Du kan alltid holde deg oppdatert i vår spesial, eller gjennom FHIs nettsider. I uke 13 falt trafikken mellom Oslo lufthavn og byer innenlands og utenlands med over 90 prosent, ifølge Avinors trafikkdatabase. FLYTOGET: Trond Stubberud er pilot i SAS. Han har hele kupeen for seg selv fra Oslo S. til Gardermoen. I dag skal han fly tur-retur Ålesund, det er ingen passasjerer med tilbake. 16. mars ble grensen stengt for utlendinger uten oppholdstillatelse i Norge. De bortvises ved ankomst, med hjemmel i smittevernloven. Like lenge har helsetjenesten i Ullensaker kommune fått bistand av Heimevernet, for å ta imot passasjerer fra utlandet og sortere ut dem som har sykdomssymptomer.

  1. Her åpner Nord-Norges lengste tunnel – NRK
  2. Norge i dag
  3. Avinor kjevik lufthavn
  4. Vondt i ryggen venstre side øverst karaoke
  5. Fra europe
  6. Rørlegger bergen sentrum
  7. 9 tips til deg som vil lære babyen å sove på eget rom - Bluum
  8. Velkommen til Tinn kommune - Tinn kommune
  9. Sølje til festdrakt barn
  10. Eksempel på jobbsøknad uten erfaring reaction
  11. Gardermoen flyplass ankomst utland
  12. Ankomst gardermoen flyplass
  1. Leiebil i norge
  2. Canal digital ukesarkiv virker ikke online
  3. Ernst og young
  4. Elbil rekkevidde sammenligning
  5. Evo elsykler skøyen
  6. Lovisenberg diakonale sykehus oslo norway
  7. Oslo til lofoten
  8. Allergi mot hvetemel symptomer
  9. Friidrett vm 2017 program review
  10. Fortetninger i lungene barn
  11. Hanne sørvaag bikini
  12. Converter av
  13. Husfliden bunad rogaland from boston
  14. Pass norge sverige pass
  15. Fjerne føflekk i ansiktet never
  16. Spiterstulen galdhøpiggen tid
  17. Ebay norsk side
  18. Bli kvitt magefettet på 4 uker
  19. Symptomer på stress og utbrenthet meaning
hvor-mye-koster-et-bryllup
Saturday, 31-Dec-22 14:36:07 UTC