Rødvin Til And

Program I Dag

En som har megareksi ønsker å bli så stor og muskuløs som mulig, og hele tilværelsen dreier seg om dette. Ortoreksi og megareksi er ikke (foreløpig) egne diagnoser, men de anses likevel som spiseforstyrrelser. Les mer om ortoreksi Les mer om megareksi Diagnose Det finnes diagnostiske kriterier for både anoreksi, bulimi og overspisingslidelse. Noen kan oppleve å variere mellom disse, eller andre har andre symptomer enn de «vanlige». Du vil sammen med legen komme frem til den diagnosen som passer best. Og hensikten med en diagnose er å få behandling som på best mulig måte kan hjelpe deg til å bli frisk. Les mer om diagnoser. Behandling Det finnes flere ulike behandlingsformer for spiseforstyrrelser. Det vanligste er samtaleterapi. Familieterapi bør være tilbud for barn/unge og deres pårørende. Har du anoreksi kan det være at du må legges inn på sykehus for å få tilført næring til å opprettholde kroppens funksjoner. Det kan virke vanskelig å bli frisk av en spiseforstyrrelse, og det kan ta tid.

program i dag

/Varfjell Vestbyen Vestsiden-Askøy Vigør Vik Volda Voll Vollen Voss Vuku Våg Østsiden Øystese Åga Åkra IL Ålgård Ås Åssiden IF LAVERE DIVISJONER 2019 (UTVALG -150) Lavere div. 2019 Lavere div.

Successfully reported this slideshow.... Published on Jun 16, 2014 Samling for Feide-administratorer 12. 06. 14 1. God bruk av Feide Erfaringsdeling fra Fredrikstad kommune Feide-samling for administratorer 12. 6. 2014 IKT-veileder Sigmund Brenna Fredrikstad kommune 2. 75 000 innbyggere 10 000 elever 1000 lærere 32 skoler 3. Sigmund Brenna IKT-veileder ved Pedagogisk senter siden 2000 Skoleutvikling, tilrettelegging, planlegging, prosjektledelse, support, innkjøp Bindeledd mellom skoler, fagsjef og IT-avdeling 4. Organisering/forankring Rådmann Kommunalsjef Oppvekst Fagsjef skole Pedagogisk senter 5. SIG: Skoleetatens IKT-gruppe: • Fagsjefens stab • Pedagogisk senter • IT-avdelingen • Utdanningsforbundet • Skoleledere 6. Andre fora • Møter med skolenes IKT-ansvarlige • Strategimøter fagsjef – IT-sjef • Arbeidsmøter IKT-veileder og IT-avdeling 7. FEIDE-innføring i Fredrikstad • Pedagogisk senter som pådriver • FEIDE-godkjent i 2009 • Implementert fra høsten 2010 • Deltar i pilot om gruppeinformasjon i FEIDE 8.

  1. Alex og fridtjofs podcast
  2. Erre her e er party
  3. Program i dag nrk
  4. Program i dag nrk 1

Lanserer i 199 land samtidig – introduksjonstilbud på 25 kr. Amazon Prime Video ble lansert i Norge og 199 land i dag, i et stort grep som gjør strømmetjenesten tilgjenglig i like mange land som Netflix. Samtidig kommer Amazon Prime Video med et lanseringstilbud, som setter introduksjonsprisen til 2, 99 dollar (ca 25 kroner) i måneden de første seks måndene. The Grand Tour Dermed kan også nordmenn få med seg serier The Grand Tour og «prisvinnende originale serier» som «Mozart in the jungle, » «Transparent» og «The man in the high castle, » i tillegg til mange forskjellige filmer. – Vi er svært fornøyde med å kunngjøre at man fra i dag nå får tilgang til Prime Video over hele verden, sier Tim Leslie, visepresident for Prime Videos Internasjonale avdelig. På app og på nettet Amazon Prime er tilgjengelig som apper på Android og iOS og på. Det er også mulig å laste ned alle filmer og tv-programmer for å se dem offline, slik at man kan dem med på fly og tog og ellers der det ikke er nett. Det finnes også innstillinger for god, bedre eller best innstilling på videokvalitet, slik at man også kan spare på båndbredden.

Med et drivhus får du store muligheter til dyrke dine egne grønnsaker og frukter. De fleste starter med de velkjente vekstene - agurk og tomat. De er forholdsvis enkle å få til, i alle fall så lenge du tar en del enkle forholdsregler. Tomaten skal eksempelvis ha åtte timer nattesøvn, må ristes en gang om dagen, må bindes opp og skudd i hjørnene må knipes bort for at de ikke skal ta næring fra de andre grenene. Agurkene må bindes opp, beskjæres, gjødsles og vannes. Er du glad i jordbær, er det utmerket å dyrke disse i drivhus. La dem stå ute fra høsten til tidlig i mars og sett dem deretter inn. Da kan du nyte jordbær en hel måned tidligere enn om de dyrkes ute. Andre, mer eksotiske vekster er også mulig å dyrke. For eksempel vindruer, fersken og paprika. Den tradisjonelle betegnelsen på drivhus, organgeri, bærer også bud om at eksotiske frukter som appelsin og sitron har en plass i drivhuset ditt. Felles for de eksotiske fruktene er at de er mer kresne på temperatur – de krever jevnt høy temperatur for å spire og vokse.

Her er verdens største fly på vingene for første gang Verdens største fly - målt i vingespenn - gjennomførte lørdag sin første testflyging over Mojaveørkenen i California. Stratolaunch gjennomførte sin jomfrutur over Mojaveørkenen lørdag. (Foto: AFP) NTB luftfart 14. april 2019 - 09:11 Avstanden fra vingetupp til vingetupp er lengre enn en fotballbane, og utgjør et vingespenn som er 50 prosent større enn på superjumboen Airbus A380. Flyet, som har fått navnet Stratolaunch, er konstruert for å fungere som en flygende oppskytingsplattform for bæreraketter som skal ta med seg satellitter til lav jordbane. Planen er å fly opp til en marsjhøyde på rundt 35. 000 fot, og der slippe én eller flere bæreraketter. På papiret er dette en væruavhengig og relativt kostnadseffektiv måte å bringe nyttelast opp til flere ulike baner. Innsikt: Norge skal bli først og størst på elektrisk luftfart – Et smidig alternativ Inntil nå har det kun blitt gjort tester på bakken, før det lørdag fløy to og en halv time over Mojaveørkenen, ifølge Scaled Composites, som har bygd flyet.

oppdatering-windows-10
Saturday, 31-Dec-22 20:36:05 UTC