Rødvin Til And

70 Talls Kjole - 70 Talls Mote Kvinner

70-tallet var et magisk tiår. Det var den tiden da jentene hadde kjempestore briller, håret var langt, slengbuksene var vide og mennene lot barten gro. Folk gikk i fargerike klær med ulike mønstre, trompetbuksene var på og alle hørte på Abba, David Bowie, Bee Gees og Led Zeppelin. Vil du også rocke dansegulvet som John Travolta i Saturday Night Fever? Her finner du et stort utvalg av fargerike og festlige 70-tallskostymer som gjør at du kommer i discostemning. Glitrende discodrakter, skjorter med psykedeliske mønstre, og kjoler med blomstermønstre. 70-tallet gav oss ikonisk mote og musikk som har preget kulturen vår flere årtier senere. Slipp løs din indre Dancing Queen på dansegulvet under discokulen på 70-tallsfesten. Vi har et stort utvalg av 70-tallskostymer til både kvinner og menn i alle størrelser. Sett på Night Fever på full guffe mens du rocker noen moves og gjør deg klar for tidenes 70-tallsfest i et tidsriktig kostyme. Det slår aldri feil med en afro, en brun skjorte med mønster, gule slengbukser og platåsko!

På det sene 60 tallet ble det introdusert psykedelisk klær med sterke farger for både menn og kvinner, på denne måten ble «tiden av hippier» født. Menn pleide å ha lenger hår, og i vårt sortiment finner du både 60 talls kostymer og parykker som representerer dette. Kvinner representerte hippie looken ved å bruke skjørt og kjoler som var lenger, ofte kalt Maxies, ofte med sterke farger. I vårt sortiment finner du mange spennende utvalg av kostymer og parykker som ville passet perfekt for 60 tallet, for både menn og kvinner. Vi tror ikke vi kommer skuffe dere her, da utvalget er så mangt og se gjennom. Bare foreta et søk på det du trenger, eller gå til «Velg Tema» og klikk « 1960/70 tallet hippie og disco ». 70-tallet derimot, startet litt brått med oppløsningen av The Beatles og retur av Apollo 13 (med store problemer). Watergate skandalen, Apple skapes og Vietnam krigen er endelig over. Så i dette tiåret er det altså mer å juble for, og med dette så tilbyr vi mange kostymer for å feire mindre krig og at vi kan ha iPhone i lommene våre.

Skal du på en temafest satt i 60-70 tallet? Hvis du skal på en fest hvor kles-koden sier du må ha 1960 kostyme eller 1970 kostyme, så har du kommet til riktig sted! Men først litt om perioden. 60-tallet, kanskje en av de mest turbulente tidene i menneskehetens historie. Her snakker vi Kennedy-drapet, første mann i verdens rommet og på månen, Berlin muren bygges, Vietnam krigen, den kubanske missil krisen og Martin Luther King kommer frem. Men selv på denne tiden fant man tid til kreativitet, og pop-kulturen endret seg for alltid. Heldigvis var denne tiden likevel ikke så ille, med mange reformer i menneske rettigheter og at folk skjønte at med utdanning kommer myndiggjøring. Dette er noen grunner for at ditt 60 talls kostyme kan representere de beste sidene ved denne tiden. Her er noen mote-tips for dem som vil ha det perfekte 1960 kostyme. For kvinner, så kan det passe med miniskjørt og noen fine lær boots. Menn pleide å bruke Paisley skjorte og fløyelsbukser. Dette passer perfekt for et tidlig 60 talls kostyme.

Utkledning, kostymer, pynt & dekorasjon til Discofesten samlet på et sted. 70-tallet er DISCOens tiår selv om musikken hadde sin storhetstid i perioden fra 1977 til 1982. Genren er nok mest kjent for artister som: ABBA, Bee Gees, Boney M, Donna Summer, Cool & the Gang, Earth, Wind & Fire og Gloria Gayner. Men også Michael Jackson som gik solo i 1972 har satt sitt preg på 70-tallet selv om hans største hit (Thriller, som er vedens bestselgende album) er fra 1982. Det var en tid med kald krig og oljekrise, men kanskje nettopp derfor var stilen også fargerik, glad og en smule overdrevet med litt for mye av alt...

Er du klar for å ta over dansegulvet og vise frem dine groovy moves? Da har du kommet til riktig sted! Her har vi nemlig alle kostymer, tilbehør og klær som passer til 70 talls temafest og Disco party. Sett på ABBA låtene og gjør det klar for en super fest! Her er det skjorter og slengbukser, minikjoler og stort krøllete hår som gjelder. Finn frem fjærboaen og et par funky briller, glitter og glam! I denne kategorien finner du også en rekke stilig tilbehør, som parykker, gitarer, smykker og lignende tilbehør, briller og diverse klær. Kle deg ut til 70-talls temafest og vis frem dine groovy moves! Sjekk også ut vår festkategori for 70 tallet – Disco party. Der finner du alt du trenger til festen din, enten du går for 70 tallstema eller rent Disco party! Er det noe du savner her? Stikk innom vår kategori for kostymetilbehør - da finner du det nok der!

  • Norge i rødt, hvitt og blått - Kristine Graneng
  • Sunnfjord medisinske senter
  • Mortavika arsvågen ruter
  • Selge bil privat oppgjør server
  • 70 talls mote kvinner
  • 70 talls kjole 2017
  • 70 talls kjoler nettbutikk
  • Hva er en fettsyre
  • Gjengangere sesong 2
  • Graviditet utenfor livmoren
  1. Toppturer på sunnmøre
  2. Ida isachsen førsund
  3. Arv og skatt
  4. Produktutvikling og produksjon ntnu
  5. Forsikringsselskap i norge e
  6. Billig parkering bergen
  7. Aktiviteter for barn i hedmark d
  8. Næringsinnhold i sopp store
  9. Scandinavian star ulykken games
  10. Tovet nisse oppskrift
  11. New yorker butikker norge
eøs-avtalen-norge
Tuesday, 27-Dec-22 20:58:15 UTC