Rødvin Til And

Tom Erling Kårbø

Hun hoppet 12. 51 (0. 3), 12. 56 (0. 0) og 12. 52 (0. 2), i tillegg hadde hun tre ugyldige hopp. Gneist-utøveren endte da på en andreplass. Resultater Junior-NM: Henriette Jæger leverte varene på 100 meter. Hun løp inn til 11. 76 (1. 5) og vant den yngste kvinneklassen. Aremark-utøveren var seks hundredeler bak sin pers og har tre sesonger igjen i U20-klassen etter årets sesong, noe som viser hvor enormt talent hun er. Lyngdals Elin Serine Vik Johannessen sikret seg sølvet på 12. 00, mens Martine Hjørnevik fra Norna-Salhus ble bronsevinner 17 hundredeler bak sørlendingen. Henrik Flåtnes hadde de fire lengste hoppene i lengde i U20-klassen og tok som ventet gull. Han hoppet 7. 35 (1. 5) i siste omgang, og hadde i tillegg 7. 32 (0. 0). Tønsberg-hopperen var 15 centimeter bak sin egen mesterskapsrekord fra i fjor. Gneist-hopperen Gjert Høie Sjursen sikret seg sølvet med 6. 83 (0. 0) og var da bare centimeteren foran den meget lovende mangekjemperen Sander Aae Skotheim fra Tjalve. I herrenes U20-klasse suste Fanas Filip Bøe inn til gull på den korteste distansen med 10.

Video

tom erling kårbø 2 tom erling kårbø price

Solid av Tom Erling Kårbø og Marcus Thomsen – Friidrett1

tom erling kårbø

3 x Ingebrigtsen pluss Ørjan til EM terrengløp

Oppdatert: 29. nov. 2018 Nordisk mester 2016 med klar margin, individuell og i EM terrengløp U23. Foruten forventninger som stilles rundt brødrene Ingebrigtsen i internasjonale mesterskap, kan det være sjanser for norsk medalje også i lagkampen. De 3 beste er tellende, om Ørjan igjen finner sitt toppnivå, er sjansene relativt gode obs. i første pressemelding rakk ikke Friidrettsforbundet tidsnok å rette opp sin juniorfeil overfor Ørjan - som med 37 mesterskapsmedaljer på jr/seniornivå er en av norsk friidretts mestvinnende Her laguttak hvor (også) klubbnavn er riktig satt opp FOTO: Rogalands Avis, Pål Karstensen Ørjan har vunnet såpass mye i norsk friidrett fra han i april 2011 tok sin første individuelle NM medalje på seniornivå, at en pallplass er det eneste som gjelder. Løper langdistanse og i alle stevner, nasjonalt og internasjonalt går han for å vinne. Han ser ikke det helt store poeng i å fullføre ressurskrevende konkurranser, fordi dette viser god sportsånd. Ørjans ambisjoner er såpass høye at dersom forsøk på å vinne mislykkes, slås motoren av og løp ender med lett nedjogg.

8. Høyttaler til mobiltelefon

Man vil finne utøvere som opplever at en er som å ha tatt en finaleplass i et friidretts EM, såfremt da at alle europeiske nasjoner benyttet samme passport regler LAGKAMPEN (menn senior) Med junior U20, U23 og senior klassene består hele terreng EM tradisjonelt av 6 konkurranse klasser. I år stiller Norge i tre av klassene hvor klasse menn junior og menn senior synes være klassene med medaljemulighet I klasse menn senior må alle 4 løpere ha full klaff i gjennomføring av sine løp dersom medalje skal være mulig. Det trenges to løpere blant topp 6 og helst en på rundt topp 20. Bak Henrik Ingebrigtsens i fjor fulgte svenskenes Napoleon Solomon (ex Eritrea) på en, mens danske Abdi Hakin Ulad ble beste nordiske løper. Tom Erling Kårbø ble nest beste norske på Da Tyrkia stakk av med laggull under fjorårets terreng EM, ble Kaan Kigen Özbilen nr 1, Aras Kaya nr 7 og Polat Kemboi Arikan nr 9. Alle tre født, oppvokst og bosatt i Kenya. Det er de 3 beste pr lag som er tellende og plass siffer gir sum poeng i lagkampen.

44. I U20-klassen vant som ventet medaljevinner fra nordisk forrige helg, Lars Agnar Hjlemeset fra Nittedal med 9:31. 28, mens Andre Seliussen fra Gneist ble sølvvinner etter å ha løpt på 11:06. 04. I kule i U23-klassen var det jevnt om gullet. Kristina Thunem fra Fiskå støtte 11. 87 og vant med 15 centimeter ned til Mali Ingeborg Vollan Marstad fra Stjørdal, som perset. Fris Helene Olsen Austnes ble bronsevinner med 10. 75. Tjalves Sindre Olsvik ble gullvinner i lengde i U23-klassen etter et lengstehopp på 6. 56 (-1. 7). De to andre plassene på pallen gikk til Marius Kristoffer Tronslien fra Sturla med pers 6. 30 (0. 0) og Erik Lønskog fra Tyrving med 6. 00 (0. 7). I samme klasse vant Erik Johannes Rosvold fra Tjalve diskos med 45. 96, foran Bodøs Torkel Andreassen Bjørbæk og Toralv Opsal fra Dimna, som kastet 44. 21 og pers 40. 39. Sistnevnte har den norske juniorrekorden i tikamp og deltok bare i sin fjerde konkurranse siden 2017. Forhåpentligvis får Opsal en god treningsvinter uten skadeplager slik at vi kan se han i mangekamp i 2020.